Over Onstein Meubelen

Ruim 3500m² vol inspiratie en woonideeën!

Onze showroom

Onstein Meubelen in Zutphen bestaat al meer dan een halve eeuw. Het familiebedrijf is opgericht in 1972. Door de jaren heen is het uitgegroeid tot een bedrijf dat bekent staat als een stabiele betrouwbare partner, inmiddels weten klanten uit heel Nederland ons te vinden.

Wij bieden op ruim 3500 m2 showroom een uitgebreide collectie kwaliteitsmeubelen tegen de scherpste prijs. Wij streven naar de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Alle aangekochte meubelen worden gratis thuisbezorgd en geplaatst door onze eigen chauffeurs* Alles wordt geleverd onder volledige garantie.

Ook voor stoffering ben je bij ons aan het juiste adres, wij hebben jarenlange ervaring in het herstofferen van zitmeubelen. In onze stoffeerderij beschikken wij over de juiste en professionele gereedschappen en het belangrijkste, zeer vakkundig personeel om jouw oude antieke stoel of moderne bank weer als nieuw te maken. Wij informeren je graag over de vele stofmogelijkheden, van klassiek tot modern. Maar uiteraard ook voor projectstoffering, kantoorstoelen, wachtruimte meubelen ect. ben je bij ons aan het juiste adres.

Als hecht familie bedrijf staat service en persoonlijk contact hoog in het vaandel, indien je na aankoop een vraag hebt over je meubel kun je altijd bij ons terecht en helpen wij je op de beste manier.

Tot ziens bij Onstein Meubelen.