Mangohouten boekenkasten

Filters
5 resultaten
Van hoog naar laag sorteren
 1. decoratie_ladder_mango_onstein_meubelen

  Decoratie ladder mangohout

  € 219,-
 2. mangohout_kast_zwart_onstein_meubelen_bob_mango

  Kabinet Bob Black | Mangohout en staal | 90 cm

  € 998,-
 3. STF-9009-1 (1)

  Vakkenkast Arlington visgraat 90 cm Starfurn

  € 799,-
 4. arlington_kast_wandkast_visgraat_onstein_meubelen

  Kabinet Arlington | 90 cm Starfurn

  € 899,-
 5. STF-8701-540x542

  Vakkenkast Denver Black Starfurn | Mangohout en staal | 90 cm

  € 995,-

MANGO BOEKENKAST VAN ONSTEIN VOOR SFEER EN DUURZAAMHEID

In de ruime keuze aan boekenkasten bij Onstein Meubelen neemt de Mangohouten boekenkast een speciale plek in. Allereerst natuurlijk vanwege de prachtige combinatie van de functionaliteit van een boekenkast en de sfeer die mangohout ontegenzeggelijk met zich meebrengt. Maar de keuze voor een boekenkast mango is ook een keuze voor duurzaamheid en die past daarmee perfect in de tijdgeest waarin we ons bewust zijn van de wereld om ons heen. Onstein Meubelen omarmt mede daarom de opkomst van mangohouten meubels, maar is ook zeer overtuigt van de fantastische uitstraling van mangohout. Wil jij een mango boekenkast kopen? Laat Onstein Meubelen je dan overtuigen met zijn aansprekende collectie!

Boekenkast mango heeft veelzijdig karakter

Pronken met je boekencollectie of een functionele ruimte om zaken op te bergen; met de keuze voor een mangohouten boekenkast voeg je een prominent element toe aan je interieur. Laat accessoires of boeken extra opvallen en ruim rommel keurig op in een laatje of achter een deurtje. Of gebruik de kast zelfs om een scheiding aan te brengen in je interieur; met de mangohouten boekenkasten van Onstein Meubelen kan je alle kanten op. Enkele kenmerken:
 • Met of zonder deurtjes of laatjes
 • Grote variëteit aan bruine kleuren
 • Mangohout in combinatie met andere materialen
 • Van hoog tot laag, van breed tot smal
Met name de combinatie van metaal en mangohout spreekt veel mensen enorm aan. Deze zogenaamde industriële boekenkast mango combineert de strakke lijnen en een functioneel uiterlijk met de warme en robuuste uitstraling van mangohout. Een aanwinst voor vrijwel elk interieur.

Mangohouten boekenkast voegt echt iets toe

Maar of je nu voor een volledige mangohouten boekenkast kiest of voor de industriële boekenkast mango; een keuze voor mangohout is altijd bewust. Mangohouten meubels staan namelijk garant voor duurzaamheid en mangohout is daarnaast ook nog eens niet duur. De mangoboom wordt allereerst gebruikt om die heerlijke vruchten te produceren. Maar als een mangoboom niet voldoende meer produceert, planten de boeren graag jonge bomen. De gekapte bomen krijgen een tweede leven in de meubels; zeer duurzaam dus en ook nog eens zeer sfeervol. En voor jou de uitgelezen kans je interieur te verrijken met nieuw pronkstuk. Daarmee wordt een verantwoorde keuze ook nog eens een sfeervolle keuze.

Jouw mango boekenkast vind je bij Onstein Meubelen

Kijk vast rond in de webshop van Onstein Meubelen om te komen tot de beste keuze mango boekenkast. Kies je voor zo’n volledige mangohouten boekenkast of wordt het toch die industriële boekenkast mango? Je kan jouw mango boekenkast online kopen maar natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen. Daar kan je ook kennismaken met onze volledige collectie wandkasten … bekijk ook zeker de Mangohouten dressoirs om prachtig in de sfeer te blijven. Natuurlijk staan onze adviseurs klaar om je met raad en daad te woord te staan. Heb je alvast andere vragen? Bel (0575-514537) of e-mail (info@onsteinmeubelen.nl) ons en we staan klaar met antwoorden op al je vragen. Bekijk al onze mango kasten of mango wandkasten.